top of page

EST-Event on perustettu toteuttamaan Sinun tapahtumasi. Tarvitsetpa suurtapahtuman suunnitteluapua, luotettavaa matkanjärjestäjää tai henkistä tukea juhlapäivänäsi – valintasi on EST-Event!

 

Meiltä löydät tapahtumatuotannon ja -hallinnan moniosaajat, joiden erityisosaamisalueena on Viro ja virolaisen palvelutarjonnan tuntemus.

 

Onnistunut tapahtuma syntyy kymmenistä perusteellisesti harkituista yksityiskohdista. Vapauta itsesi järjestelyvastuusta ja anna EST-Eventin huolehtia Sinusta ja vieraistasi!

Kokoukset ja seminaarit

Kuka sanoi, että kokouksen täytyy olla tylsä? Piristä perinteistä kokousformaattia luennoitsijana toimivalla stand up -koomikolla tai osallistujien kesken heiteltävällä mikrofonilla. Vai veisitkö seminaarin nettiin tai palaverin pilviin? Kokeile vaikka Tallinnan futuristista TV-tornia – uusi ympäristö saa ajatukset lentämään!

 

Vuosijuhlat

Kymmenen hengen intiimi juhla vai tuhannen hengen suurtapahtuma? Pool party vai show & dinner? EST-Event huolehtii kaikesta kutsukorteista esiintyjiin, kuljetuksiin ja erikoisruokavaliot huomioiviin tarjoiluihin – ja Sinä voit nauttia juhlasta yhdessä vieraidesi kanssa.

 

Asiakastilaisuudet

Erottaudu kilpailijoistasi ainutlaatuisella asiakastilaisuudella. EST-Event järjestää tyylin ja tunnelman, joka vie yrityksesi sanomaa tehokkaasti eteenpäin. Miltä kuulostaisi vaikka rento, akustisen musiikin maustama ilta merenrannalla tai high tech -tapahtuma pilvenpiirtäjän terassilla? Vain taivas on rajana!

 

Lanseeraukset, messut ja urheilutapahtumat

EST-Event suunnittelee ja toteuttaa tarkoituksenmukaisen ja yrityksesi tavoitteita palvelevan kokonaisuuden monenlaisiin edustustapahtumiin. Lisäksi huolehdimme ennakko- ja jälkimarkkinoinnista, osaavista PR-henkilöistä ja mahdollisista viranomaisluvista.

 

Henkilöstön koulutus- ja virkistystapahtumat

EST-Event toteuttaa innovatiiviset tiimiohjelmat Duudsonien hullutuksista omaan ”Vain elämää – Ei kun vain työtä” -konseptiinsa. Tarvittaessa varaamme puolestasi myös luennoitsijat puhumaan inspiroivista aiheista, kuten vaikka hyvästä johtajuudesta tai mielen ja kehon hallinnasta.

 

Yritys- ja kiertomatkat

Käy katsomassa, miten naapurit sen tekevät ja lähde yritysvierailulle Viroon! EST-Event kartoittaa sopivat yritykset ja yhteyshenkilöt sekä järjestää Virossa pidettävien yritysseminaarien matkat, majoitukset, puhujat ja oheisohjelmat. Meiltä saat reittisuunnitelmat ja opaspalvelut myös Viroon suuntautuville opinto- ja luontomatkoille.

 

bottom of page