top of page
tp_leigo_joepera_7jj0110.jpg

EST-Event suunnittelee ja toteuttaa unohtumattomia, asiakkaansa näköisiä tapahtumia yhteistyössä laajan ja luotettavan kumppaniverkostonsa kanssa. Meidän kädenjälkeemme ovat tyytyväisiä kaikkein vaativimmatkin asiakkaat.

 

Hyvässä tapahtumassa osallistujat nauttivat sujuvista järjestelyistä, eikä isäntienkään tarvitse stressata. Vapauta aikasi oleelliseen ja ota meihin yhteyttä jo tänään!

 

Tapahtumasuunnittelu ja konsultointi

Business Meeting at a Cafe

Etsitkö tapahtumallesi sopivia tiloja tai luotettavia yhteistyökumppaneita? Tarvitsetko apua budjetoinnissa tai palvelujen kilpailutuksessa? Onko kieli solmussa, kun Tallinnasta tulee puhelu?  Ei hätää, me autamme tapahtumakokonaisuuksien lisäksi myös pienemmissä toimeksiannoissa.

 

Tapahtumien henkilöstövälitys

Vip Ride

Kaipaatko ammattitaitoisia tapahtumakoordinaattoreita, messu- ja kokousavustajia, oppaita tai matka-avustajia? Puuttuuko seminaaristasi mielenkiintoinen luennoitsija? Meidän kauttamme löydät oikeat henkilöt oikeisiin töihin – myös tärkeimpien VIP-vieraidesi palveluun.

 

Kokonaisvaltainen tapahtumajärjestely

Wedding Tables

Rakennamme koko tapahtuman toiveidesi ja budjettisi puitteissa alusta loppuun – kutsuista kiitoskortteihin. Me olemme myös

h-hetkellä valvomassa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti, ja laskunkin maksat kätevästi vain yhteen paikkaan. 

Matkanjärjestäjän

palvelut

At the Airport

Tarjoamme monipuoliset ja kattavat matkanjärjestäjäpalvelut yhteistyössä matkatoimistojen kanssa. Suomen ja Viron välisten laivamatkojen ja risteilypakettien lisäksi huolehdimme tarvittaessa myös viisumeista. 

 

 

 

Yhteistyössä
bottom of page